Åbent hus på Bygholm Landbrugsskole var en stor succes
Bygholm Landbrugsskole oplever stigende interesse.

Efter en meget succesfuld dag med Åbent Hus på Bygholm Landbrugsskole, glæder skolen sig over den stigende interesse, der er for at uddanne sig indenfor landbrugsfagene. Særligt har interessen for EUX Landmand været stor i år.

Eux Landmand er en uddannelse sammensat af erhvervsuddannelsen til landmand – og en gymnasial uddannelse. Uddannelsen er for dem, der både vil arbejde praktisk, men på samme tid overvejer at læse videre. 

Som EUX landmand har man en erhvervsfaglig studentereksamen, og kan både søge faglært arbejde og få adgang til at søge ind på en videregående uddannelse. Man kan søge optagelse på videregående uddannelser på samme vilkår som personer med en gymnasial uddannelse. 

Denne unikke mulighed gør, at flere og flere vælger erhvervsskolerne, og denne tendens ser de også på Bygholm Landbrugsskole.

"Vi glæder os over en vækst i besøgstallet på ca. 10 procent i år. Vi har budt gæster velkommen fra hele landet, og nogle er kørt langt, for at være med til arrangementet på Bygholm Landbrugsskole i dag", lyder det fra forstander Erik Kallehave Kristensen.
 
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.