Økologer henter inspiration på Livø

Der bliver både tid til at udveksle erfaringer og få inspiration til sit økologiske landbrug, når LandboNord inviterer til inspirations- og netværkstur for økologiske landmænd den 13. juni 2019 på Livø.

Der sker rigtig meget på området for økologi i øjeblikket, og interessen for mere viden stiger i takt med antallet af nye økologer. Blandt andet derfor inviterer LandboNord på inspirations- og netværkstur, hvor deltagerne skal en tur til Livø i Limfjorden, hvor der venter et interessant program.

"Vi ser en stigende efterspørgsel i markedet på nogle af de gamle kornsorter, som populært sagt blomstrer op igen, da flere af dem ikke indeholder gluten. Derfor skal vi blandt andet besøge Livø Avlsgaard, hvor flere af de sorter bliver dyrket. Vi skal også høre om perlebyg, som har vist sig meget velegnet som alternativt til importerede ris, fortæller økologirådgiver i LandboNord", Josva Møller Jensen.

Læs mere information om turen her
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.