Økologisk årsmøde i Djursland Landboforening
Økologiudvalget i Djursland Landboforening afholder årsmøde torsdag den 23. januar.

Årsmødet indledes med beretning ved formand Mikkel Juhl Nielsen. Derefter er der valg til udvalget. På valg er: Christian Vingborg, Gl. Estrup og Martin Vetter Jensen, Tøjstrup.

De øvrige medlemmer af udvalget er Mikkel Juhl Nielsen, Følle, Anne-Mette Christiansen, Hesselballe og Jens Andersen, Dagstrup.

Herefter er der indlæg ved Jens Krogh fra Ølgod, som vil fortælle om sin økologiske malkekvægsbedrift og gårdbiogasanlæg.

Afgasning af organisk materiale ses af mange som en stor del af løsningen på at mindske landbrugets udledning af klimagasser samt på økologernes mangel på gødning. Jens Krogh mener selv, at bedriften er noget så udsædvanlig som negativ CO2 udleder. Dette skyldes de tiltag, der er gennemført på bedriften, som udover biogasanlægget også omfatter en vindmølle samt en række tiltag i den daglige drift af både stald og mark. 

Alle interesserede er meget velkomne. Vi gør opmærksom på, at kun aktive medlemmer af Djursland Landboforening har stemmeret, og at udelukkende medlemmer med økologisk autorisation er valgbare til det økologiske udvalg. 

Mødet foregår 23. januar kl. 19.30 i landboforeningens lokaler på Føllevej 5, 8410 Rønde.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.