Økologisk Landsforening flytter
Økologisk Landsforening flytter hovedkontor pr. 1. oktober 2020.

Den økologiske interesseorganisation flytter til oktober fra det gamle Åbyhøj Rådhus, hvor foreningen har haft til huse siden 2009, til lokaler i Agro Food Park, Aarhus Nord.

Med flytningen bliver Økologisk Landsforening en del af Danmarks udviklingscentrum for fødevare-erhvervet, skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse.

Agro Food Park huser videns-virksomheder, fødevareproducenter og teknologifirmaer – lige fra startups til Arlas globale Innovationscenter og Seges.

Senest i november 2019 har Aarhus Universitet samlet sine aktiviteter inden for fødevareforskning i Agro Food Park. 

Ny fødevareklynge navngivet: Skal sikre Danmark anerkendelse i udlandet 8. januar · 12:05

"Vi glæder os til at blive en del af landets største videns-klynge for fødevareudvikling og dermed skabe endnu bedre muligheder for at bringe økologien i centrum for udviklingen. Med vores nye hovedkontor får vi styrket mulighederne for at videreudvikle de samarbejder, som er vejen til økologisk succes og stærk interessevaretagelse for vores medlemmer. Vi fortsætter og udbygger vores tætte partnerskab med mange af de fødevarevirksomheder, der har til huse i Agro Food Park", siger administrerende direktør, Helle Borup Friberg.

Økologisk Landsforening er en interesseorganisation for økologisk landbrug, økologiske virksomheder, køkkener samt private forbrugere. Foreningen beskæftiger 49 personer, som alle arbejder med at udvikle og udbrede økologien i tæt samarbejde med foreningens medlemmer.

Også Biodynamisk Forening samt den Østjyske afdeling af ØkologiRådgivning Danmark flytter med til Agro Food Park pr. 1. oktober 2020.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.