Børn kan komme i dyreskole på Hjørring Dyrskue
Hvad kræver det egentlig at passe og pleje en dyreunge? Det kan gæsterne få et indblik i til dette års dyrskue i Hjørring, hvor der vil være mulighed for selv komme helt tæt på dyrene i skuets dyreskole.

Når Hjørring Dyrskue, Fødevarer & Frilandsliv åbner 21. og 22. juni, vil det være med et nyt initiativ. I år er skuet udvidet med en dyreskole, hvor især børn kan få en introduktion til hvordan dyr skal håndteres passes og plejes. Flere af dyrene er helt små.

"Vi har sørget for, at der vil være adskillige dyr, som gæsterne kan få lov at håndtere under kyndig vejledning af nogle af skuets landmænd. Som elev i dyreskolen får du en indsigt i hvilket ansvar det egentlig er at have med levende væsner at gøre", siger Lene Basballe fra dyrskuebestyrelsen.

Efter planen vil eleverne blandt andet kunne møde: Kalve, kyllinger, ænder, får, kaniner og ponyer både om fredagen og lørdagen. Efter bestået forløb i dyreskolen vil eleverne få et diplom.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.