Bliv skarpere på ferielov, ansættelsesret og akademifag
Sagro inviterer til infomøde om den nye ferielov, ansættelsesret og akademifag.

Hvis man er usikker på, hvad den nye ferielov betyder for de ansatte, eller hvordan man opgør og afregner arbejdstimerne korrekt for medarbejderne, kan man blive meget klogere, når Sagro holder informationsmøde den 23. september i Herning.

Her kan man også blive klædt på i forhold til de muligheder, akademifagene giver både i forhold til økonomi og nye kompetencer.

På mødet gennemgås de særlige områder i ferieloven, hvor arbejdsgivere allerede nu bør forberede planlægning og den praktiske implementering. Ligeledes giver mødet indsigt i timeoptælling til løn og arbejdstidsregistrering i forhold til medarbejdernes ansættelseskontrakt.

Hør desuden om hvordan akademifagene "Ledelse i praksis" og "Økonomistyring i praksis" kan være relevant for dig samt de fordelagtige tilskudsmuligheder.

Program:

  • Den nye Ferielov v/Linda S. Hede
  • Arbejdsplaner og registrering af arbejdstid v/Rikke Bastrup-Frølund
  • Sidste nyt v/Linda S. Hede
  • Akademifag og de gode tilskudsmuligheder v/SEGES og Erhvervsakademiet

Tid og sted: Sagro, Birk Centerpark 24, Herning, mandag 23. september kl. 13.00-16.00.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.