Det Grønne Museum og Djursland Landboforening holder julemarked

Den traditionelle jule- og landbrugskultur rykker den 26. november til Store Torv i Aarhus, når Det Grønne Museum og Djursland Landboforening i fællesskab inviterer til julemarked

Julen bliver for alvor sparket i gang, når der på Store Torv i Aarhus fredag den 26. november er julemarked.

For en stund bliver den store plads forvandlet til et stemningsfyldt julemarked, hvor Det Grønne Museum og Djursland Landboforening i fællesskab sørger for, at alle får lov til at opleve den traditionelle jule- og landbrugskultur.

Fra kl. 14.00-17.30 vil er være smagsprøver på forskellige julegodter, såsom valnødder, grøntsager og flæskesteg, der er sponsoreret af Danish Crown. Du kan også smage en klassisk gedepølse fra Stenalt Gods.
"Guldrummet", som er en særlig slagterafdeling under Danish Crown, har sendt nogle af deres folk fra "Dyrbar", som kommer og tilbereder kødet. Det bliver med sikkerhed en gastronomisk oplevelse, som man ikke må gå glip af.

På julemarkedet bliver der slået et slag for de lokale producenter og landmænd fra Norddjurs. På dagen kan man blandt andet møde Lars Benko Hyllested, som har en produktion af grøntsager i Drastrup nær Assentoft, og svineproducent Thomas Olesen fra Pilegaarden nær Grenaa. Sidstnævnte kan med sikkerhed fortælle jer, hvor flæskestegen helt præcis sidder.

 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.