Djursland landboforening aflyser fyraftens- og planteavlsmøder
Djursland landboforening aflyser deres fyraftensmødet for svineproducenterne og det samme gælder mødet for mælkeproducenterne. Samtidig udsætter foreningen planteavlsmøderne i november.

Grundet de nyeste restriktioner i henhold til Covcid-19 er det i Djursland Landboforening blevet besluttet, at fyraftensmødet for svineproducenterne den 28. oktober er aflyst. Det samme gælder fyraftensmødet for mælkeproducenterne den 3. november.

I samme ombæring har Udvalget for Planter og natur i Djursland Landboforening valgt at udskyde de fire planlagte planteavlsmøder i november.

Den nye dato for møderne bliver den 5. januar 2021, hvor der vil være tre enslydende møder på samme dag.Det første møde er fra 9.30-12.00, dernæst et fra 13.00-15.30, og der sluttes af med et aftenmøde fra 19.30-22.00.

Møderne finder sted på landbocentret i Følle, Føllevej 5, 8410 Rønde.

Tilmelding senest den 4. januar på tlf. 8791 2000 eller via www.landboforening.dk, hvor også programmet for møderne kan ses i sin helhed.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.