Driftsleder fra Alleenlund modtager sølvmedalje for lang og tro tjeneste

Christian Nielsen er efter 25 års tjeneste blevet hædret med sølvmedalje.

Driftsleder Christian Nielsen fra Halling har modtaget Den Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedalje for lang og tro tjeneste. Christian Nielsen er indstillet af Landboforeningen Kronjylland, og han har 1. februar været ansat 25 år på gården Alleenlund i Hallendrup ved Hadsten.  

Det skriver Velas i en pressemeddelelse.

Ejer af Alleenlund er formanden for Landboforeningen Kronjylland, Christian G. Jensen, der er meget politisk aktiv, og derfor ofte er fraværende på gården. Christian Nielsen har i de 25 år været med til at udvikle virksomheden, som i dag er på 400 hektar fordelt på fem ejendomme. 

På gården bliver der produceret 8500 slagtegrise til Danish Crown, og der bliver samlet 1000 ton halm til Kredsløb. Markbruget tæller hvede, byg, raps og havre, og der er meget fokus på natur.

Christian Nielsen bliver i indstillingen rost for at tage et stort ansvar i det daglige arbejde. 

Stor indsigt i økonomien

I indstillingen skriver Christian G. Jensen blandt andet:

- Siden Christian blev ansat i 1999, har han gradvist påtaget sig mere og mere ansvar. Jeg har i 20 år været i bestyrelsen for Landboforeningen Kronjylland, heraf 10 år som formand. Jeg har altid taget trygt afsted, for Christian Nielsen har styr på det hele, når jeg forlader Alleenlund. Christian har stor indsigt i økonomien og bliver altid spurgt, når der skal ske noget. 

Svend Jørgen Jensen fra Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab overrakte medaljen til Christian Nielsen den 1. februar.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.