Er solceller en interessant investering for dig?
Det er nu, det er attraktivt at investere i solceller. Har du et forbrug på min. 100.000 kWh kan der være gode afkast at hente.

Rådgiverne hos LandboSyd er i fuld gang med at udarbejde de første beslutningsgrundlag til de landmænd, der er interesseret i at investere i et solcelleanlæg.

Solcelleanlæggende er nemlig igen en god investering og hos LandboSyd sætter man turbo på ansøgningsprocessen ved at tilbyde landmændene et grundigt beslutningsgrundlag fulgt af samarbejde om afklaring, ansøgning og endelig eventuelt køb.

"Jo flere, vi kan have med, jo mere effektivt kan vi søge hos kommunerne", siger miljørådgiver Henriette Fries, LandboSyd.

Det er primært landbrug med et forbrug på minimum 100.000 kWh, et solcelleanlæg lige nu vil være en god investering for. 

"Målgruppen er bedrifter med et relativt højt og jævnt forbrug af el, f.eks. til ventilation, gyllekøling eller belysning i større staldanlæg. Et forbrug på fem gange anlæggets produktion er et godt udgangspunkt, siger Henriette Fries.

I samarbejde med virksomhedsrådgiver Heinrich Lüllau udarbejdes et økonomisk vurderingsgrundlag, hvor dine elregninger og forudsætninger indgår. 

"Vi forventer et afkast på syv til otte procent", fortæller Heinrich Lüllau og tilføjer, at LandboSyd er med hele vejen gennem myndighedsbehandlingen og yder efterfølgende køberrådgivning , såfremt man beslutter at investere i et solcelleanlæg.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.