Jens Søgaard inviterer til økologisk bedriftsbesøg

Økologiudvalget inviterer den 21. juni til bedriftsbesøg hos Jens Søgaard på Dråby Søgård, der er en af de få økologer på Djursland, som laver specialafgrøder til konsum.

Årets absolut sidste bedriftsbesøg i Djursland Landboforening står Økologiudvalget for. Den 21. juni kl. 19.30 inviterer Jens Søgaard fra Dråby Søgård til bedriftsbesøg på Karlsbjergvej 1, Dråby, 8400 Ebeltoft.

På dette besøg kan man forvente at se, hvordan en økologisk planteavlsbedrift bliver drevet, men det er også muligt både at se og høre om, hvordan der produceres specialafgrøder til konsum. Jens Søgaard har de sidste par år dyrket Anicia linser og forskellige typer ærter til sine to døtre Malene og Astrid, som i 2020 startede firmaet Pure Dansk, som leverer plantebaserede fødevarer til fødevareproducenter, foodservice og direkte til forbrugerne.

På aftenen deltager økologikonsulent Henrik Østergaard Nielsen.
Besøget er gratis, og alle er velkomne. Der kræves ingen tilmelding til arrangementet.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.