Kronprinsessen besøger Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue fejrer i år 50-års jubilæum med kongeligt besøg. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary vil være med til årets åbning af dyrskuet.

Det er i år 50 år siden, at Roskilde Dyrskue første gang blev afholdt på Dyrskuepladsen i det sydlige Roskilde. Dengang i 1969 var der kongeligt besøg på pladsen – og det er der også i år.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary vil være at finde på Dyrskuepladsen 31. maj til åbningen af jubilæumsdyrskuet. Det skriver Roskilde Dyrskue i en pressemeddelelse. 

Efter åbningen vil Kronprinsessen besøge forskellige områder på Dyrskuepladsen med fokus på formidling og oplevelser for børn og voksne.

"Vi glæder os til at vise Kronprinsessen rundt på årets jubilæumsdyrskue, hvor hun skal se nærmere på de
mange familieoplevelser, vi tilbyder vores gæster", siger sekretariatschef for Roskilde Dyrskue, Charlotte
Frimer Petersen.

Om Kronprinsessen i den forbindelse har nogle af børnene med på dyrskuet vides endnu ikke. Det er op til familien selv, og spændte gæster må afvente og se på dagen.

Tidligere kongeligt besøg 

Det er mere end 10 år siden, der sidst har været royalt besøg på Dyrskuepladsen, og det var faktisk også
H.K.H Kronprinsessen som dengang besøgte Roskilde Dyrskue.

Årets kongelige tilstedeværelse vækker minder til det kongelige besøg på Dyrskuepladsen for 50 år
siden, hvor Kong Fredrik 9. og Dronning Ingrid var med til at fejre dyrskuets nye faste plads 14. juni 1969. Det var blot en uge efter H.K.H. Prins Joachims fødsel 7. juni 1969.

Før 1969 blev dyrskuet afholdt på forskellige steder på Sjælland, blandt andet Bellahøj og Ringsted.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Fra samme forening