Lær at bruge årets blomsterstriber i flotte dekorationer

Djursland Landboforening står bag et sprit nyt kursus, hvor du kan lære at binde din egen buket eller lave en dekoration af de vilde blomster fra årets blomsterstriber på Djursland. Formanden for landboforeningen lægger både hus og striber til dagen.

Efter sidste års massive interesse omkring blomsterstriberne på Djursland, fik Djursland Landboforening en idé, som de ikke helt kunne slå ud af hovedet. Et medlem af landboforeningen var kommet forbi landbocenteret med den flotteste dekoration, som var lavet af blomster fra striberne, og dekorationen holdte sig flot uendeligt længe.

Det tip skulle ikke gå tabt, og derfor har landboforeningen i år besluttet sig for at lave et kursus i blomsterbinding, hvor deltagerne kan lære at binde deres egen buket eller dekoration med netop blomster fra de såede blomsterstriber på Djursland.

Hans Gæmelke, formand for Djursland Landboforening, lægger både hus og striber til dagen og Tine P. Axelsen, Tine’s Blomsterdesign i Koed, står for undervisningen.
Blomsterstriberne er ikke helt klar endnu, de er godt på vej, men har du lyst til at slippe fantasien løs med de vilde blomster fra blomsterstriberne på Djursland, så skal du sætte kryds i kalenderen den 27. august.

Kurset koster 100 kr. pr. deltager, og det er inklusiv blomster, kaffe og kage. Alle mødes på Estruplundvej 51, Ingerslev, 8950 Ørsted fra kl. 14.00-16.00.
Det eneste, du selv skal sørge for, er at medbringe saks og spand og naturligvis tilmelde dig kurset på landboforeningens hjemmeside under arrangementer inden tirsdag den 23. august.

Find en stribe:

Djursland Landboforening har i år etableret hele 22 kilometer blomsterstriber for 56 landmænd fordelt på Djursland. Det er fire kilometer mere end sidste år. Landboforeningen har lavet et kort, hvor du se, hvor blomsterstriberne er placeret. Klik på en blomst og få oplyst placeringen. Lad GPS'en vise dig vej og kør ud og pluk en buket.

Find en stribe på kortet HER.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.