Landbo-formand stopper
Allan Klestrup Hansen stopper som formand for Odsherreds Landboforening.

Der skal findes en ny formand for Odsherreds Landboforening.

For forhenværende formand, Allan Klestrup Hansen, har valgt at stoppe. Det fortalte han da Odsherreds Landboforening mandag aften var samlet til generalforsamling i Vig Forsamlingshus. Det skriver sn.dk.

Allan Klestrup Hansen har været formand for landboforeningen i næsten tre år - siden marts 2017. Han afløste Karl Otto Nielsen, der havde været formand i seks år.

»Jeg er bange for, at vi ikke har set den fulde reaktion på sidste års tørke endnu« Lørdag 9. marts 2019 · 00:00

Den afgående formand fortalte på mødet, at det havde krævet svære overvejelser, at beslutte at gå af. Men for Allan Klestrup Hansens familie, bedriften og foreningen var det bedste løsning, mener han.

"Jeg bliver nødt til at prioritere familien og bedriften, og så er foreningen ikke tjent med en formand, der ikke kan lægge de kræfter i arbejdet, som det fortjener", understregede Allan Klestrup Hansen.

Der er ikke valgt en ny formand for forenigen endnu.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.