Landboforening inviterer til bedriftsbesøg på griseproduktion

Kom og se en moderne slagtegriseproduktion nær Grenaa, hvor der er fuld fokus på fodring med rug, når Udvalget for Planter og Natur i Djursland Landboforening inviterer til bedriftsbesøg hos Simon og Cay Wulff den 21. maj.

Når Udvalget for Planter og Natur i Djursland Landboforening den 21. maj inviterer til bedriftsbesøg hos Simon og Cay Wulff Sørensen, vil de vise rundt på deres moderne slagtesvineproduktion, hvor der er stor fokus på fordring med rug, skriver Djursland Landboforening i en pressemeddelelse.

De driver desuden et planteavlsbrug med cirka 570 hektar med korn og raps.

Mødestedet er Kristiansmindevej 1, 8500 Grenaa. Vi mødes som vanligt klokken 19.30, og på aftenen deltager chef for Planteavl Carsten Kløcher.

Besøget er gratis, og alle interesserede er velkomne. Der kræves ingen tilmelding til arrangementet, og man kan se alle foreningens mange andre bedriftsbesøg på landboforening.dk.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Fra samme forening