Landboforening på besøg hos grise-og planteavlsbedrift

Udvalget for Planter og Natur i Djursland Landboforening har den 24. maj planlagt et bedriftsbesøg hos Boje & Eriksen Landbrug I/S, Ørsted, som er en grise- og planteavlsbedrift med fokus på præcisionsgødskning.

Der er fuld gang i de årlige bedriftsbesøg hos Djursland Landboforening, og den 24. maj går turen til Ørsted, hvor Udvalget for Planter og Natur har arrangeret et besøg hos Boje & Eriksen Landbrug I/S. Mødestedet er Hevringvej 13, Hevring, 8950 Ørsted.

Mødet starter som vanligt kl. 19.30, og her kan man som deltager se og høre om et særdeles veldrevet grise- og planteavlsbrug, som har fokus på præcisionsgødskning og bruger det som et alternativ til efterafgrøder. Det kan give visse udfordringer, når man har forskellige gyllebeholdere, men Boje & Eriksen Landbrug I/S, som i øvrigt var en af de første herhjemme til at bruge denne metode, kommer i mål med strategien, som de gerne fortæller mere om på dette bedriftsbesøg.

På aftenen deltager planteavlskonsulent Christina H. Siegumfeldt og chef for Planteavl Carsten Kløcher.
Besøget er gratis, og alle er velkomne. Der kræves ingen tilmelding til arrangementet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.