Landboforening sender over halvdelen af kontingentet retur til medlemmerne
Kolding Herreds Landbrugsforening har efter et årsresultat på godt 1,2 mio. kroner besluttet at sende 1 mio. kroner retur til medlemmerne.

Efter hvad landboforeningen selv kalder et "godt regnskabsår", med et årsresultat på godt 1,2 mio. kroner, har bestyrelsen hos Kolding Herreds Landbrugsforening besluttet at sende 1 mio. kroner retur til medlemmerne.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Landboforeningen havde ifølge seneste opgørelse 719 aktive medlemmer, hvilket dermed svarer til at hvert medlem i gennemsnit har fået omkring 1.200 kroner igen.

Overskudsdelingen kommer oveni de 750.000 kroner, de aktive medlemmer i 2019 fik i timesatsrabatter. Samlet set betyder det, at over halvdelen af det indbetalte kontingentbeløb sidste år vender tilbage til medlemmerne i form af rabatter og overskudsdeling.

"Som landmand og KHL-medlem er jeg glad for at være en del af et foreningsfællesskab, hvor vi med overskudsdeling signalerer ”vi står sammen skulder ved skulder”. Det er vigtigt i en tid, hvor forenings-Danmark har det svært, og hvor landbruget er udfordret på mange fronter. Og som formand er jeg stolt over at stå i spidsen for en 150 år gammel forening, som driver en fornuftig virksomhed, der konsoliderer sig år for år", siger formanden for KHL, Hans Damgaard i pressemeddelelsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.