LandboNord går i gang med omfattende byggeri for 37 millioner kroner

Til juni begynder udvidelsen af LandboNords kontor.

Om kort tid vil håndværkere og maskiner rykke ind på området ved LandboNords kontorhus i Brønderslev Syd.

Til juni går byggeriet af en stor tilbygning på 2000 kvadratmeter nemlig i gang.

- Vi glæder os til at komme i gang med at udvide vores rammer, så de svarer til de ambitioner, vi og vores samarbejdspartnere har for fremtiden, siger adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

- Vi ønsker endvidere at fremtidssikre os til kommende, nye forretningsmuligheder inden for rådgivning, lyder det i en pressemeddelelse.

Nye rammer giver nye muligheder

Den samlede entreprisesum kommer til at lyde på i underkanten af 37 millioner kroner.

Ombygningen vil både bestå af nybyggeri af en tilbygning samt modernisering af det eksisterende kontorhus i Brønderslev.

Nybyggeriet forventes at stå færdigt og klar til indflytning i juli 2024, fortæller Uffe Bertelsen.

Selve ideen med at udvide og modernisere så markant, er en del af LandboNords nye strategi. Det har blandt andet åbnet op for at kunne invitere flere virksomheder og ny-startere indenfor. 

Udover LandboNord flytter også LandboGruppen Nord og Norden Advokatfirma ind i den nye bygning.

-    Allerede nu har vi fået flere henvendelser fra interesserede, som kan se en idé i at være en del af huset i fremtiden. Vi tror på, at det kan skabe mange interessante synergier, som vi fødevareproducenter kan nyde godt af i form af innovation og specialiseret rådgivning, siger formand for LandboNord, Torben Farum og fortsætter:

- Kravene til fremtidens rådgivning er store, og med dette byggeri ønsker vi at skabe et hus, der klar til at imødegå fremtidens behov for landbruget.

Efter planen går håndværkerne i gang med modernisering af den eksisterende kontorbygning efter sommerferien 2024.

/kold

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.