LandboNord med ny strategi og planer om tilbygning i Brønderslev

LandboNord har vedtaget ny strategi og planlægger i den forbindelse en udvidelse af kontorhuset i Brønderslev. Bygningen opføres i enhver henseende bæredygtigt, og kommer til at rumme topmoderne kontor- og konferencefaciliteter.

Som del af LandboNords nye strategi er det nu planen, at kontorbygningen i Brønderslev Syd får en stor tilbygning. Bygningen forventes udvidet med små 2000 m2. 

-  Vi er i vækst. Vores rådgivning til landmænd oplever en stigende efterspørgsel, ligesom vores samarbejdspartnere i LandboGruppen Nord og Norden Advokatfirma oplever markant vækst i disse år. Vi ønsker endvidere at fremtidssikre os til kommende, nye forretningsmuligheder indenfor rådgivning, og derfor kigger vi aktuelt på et par muligheder. Endelig har vi brug for at udvide vores kapacitet til fysiske møder og større konferencer o. lign – alt dette gør, at vi nu har brug for mere plads, siger adm. direktør i LandboNord Uffe Bertelsen.

Kontor-hub til mindre virksomheder og ny-startere 

Med udvidelsen bliver der også mulighed for at invitere mindre virksomheder og ny-startere inden for i bygningen. 

-  Som et spændende initiativ, og efter et strategisk ønske om at gøre huset multidisciplinært, etableres et miljø med udleje af komplet kontorplads med alt inklusiv til fast pris pr. måned. Vi håber herved at tiltrække spændende mindre virksomheder og ny-startere, der vil være en del af et større miljø med alle de fordele, det giver, siger Uffe Bertelsen.

Naturen kommer helt tæt på

Det nye bæredygtige byggeri indeholder ny, spændende arkitektur. Store dele af bygningen kommer til at bestå af gode alternativer til den beton, som kontorbygninger traditionelt bygges af. Blandt andet bliver bygningen opført i træ, regnvand bliver genbrugt gennem LAR-anlæg, og solens stråler bliver omdannet til energi gennem solcelleanlæg - energi som bruges til bygningens drift og i lade-standere til biler, så medarbejdere og gæster i stor udstrækning får mulighed for at oplade deres el-bil ved besøg hos LandboNord i Brønderslev.

-  Det er helt naturligt, at vi alle leverer på den grønne dagsorden. Både over for vores medlemmer og kunder, men også resten af samfundet. Jo mere vi ser mulighederne i at tænke i grøn omstilling, jo flere gevinster er der at hente. Med den her fornyelse af LandboNord og med den markante profil i landskabet, er det også vores måde at sige på, at vi sætter handling bag ordene, siger formand for LandboNord Niels Vestergaard Salling.

Fremtidens rådgivning

Byggeriet kommer også til at passe med LandboNords strategi om at skulle tilbyde fremtidens rådgivning, hvor der er behov for specialiseret viden på tværs af fagområder. Det gælder rådgivning inden for landbrug, men det kan også være til mange andre brancher, hvor LandboNord nu bliver en endnu mere attraktiv samarbejdspartner.

-  Vi ser ind i en fremtid, hvor kravene til helhedsorienteret rådgivning vokser, og vi har ambitioner om at vokse med, så Danmark også i fremover kan producere fødevarer i verdensklasse. Vi ser store muligheder ved også at invitere andre virksomheder indenfor, så vi derved skaber et solidt fundament for fremtiden, siger Niels Vestergaard Salling.

Nu går arbejdet i gang med at søge tilladelser og sende byggeriet i licitation. Ambitionen er, at byggeriet skal stå klart ultimo 2023.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.