LandboNords medarbejdere samlede ind til Knæk Cancer
Sammen med resten af Danmark var LandboNord også involveret i Knæk Cancer indsamlingen i uge 43. Medarbejderne i LandboNord, LandboGruppen Nord og Norden Advokatfirma formåede at indsamle et beløb på 51.260 kroner.

Onsdag i uge 43 var store banko-aften i LandboNord. Her stod medarbejdere i hovedafdelingen i Brønderslev for et spændende internt arrangement med bankospil og lækker mad. Formålet var at samle penge ind til kampen mod kræft.

"Jeg er rørt over det store engagement alle har vist. Folk har støttet på alle mulige måder. Det er både dem, som har været aktiv i forhold til det praktiske, og selvfølgelig alle de mange lokale sponsorere, der bidrog med flotte præmier. Det hele er foregået med højt humør og en beslutsomhed om at gøre noget godt for andre. Et stor TAK til alle, som har bidraget til at arrangementet blev en succes, og til dem som har støttet med yderligere beløb på vores online indsamling", siger formand for Nordlys, medarbejderforeningen i LandboNord, Signe Sporring.

LandboNords og Norden Advokatfirmas medarbejdere fik indsamlet i alt 46.260 kroner - derudover har LandboGruppen Nord doneret 5.000 kroner, som alle gik til landsindsamlingen. 
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.