LandboSyd åbner kontor i Odense
Fra starten af september vil Landbosyd have et filialkontor i Odense.

Rådgivningsvirksomheden LandboSyd, som hidtil alene har haft sin base i Aabenraa, åbner 1. september 2020 kontor i Odense.

Det skriver Landbosyd i en pressemeddelelse. 

Kontoret åbnes primært for at sikre en bedre mulighed for at rekruttere dygtige medarbejdere, men også for at kunne tilbyde professionelle landmænd på Fyn et alternativt rådgivningstilbud.

”Det første, jeg bemærkede som ny direktør i spidsen for LandboSyd, var, hvor pressede vi var på medarbejderressourcer, og hvor vanskeligt det var at rekruttere nye kolleger. Det har givet uholdbart pres særligt i vores afdeling for økonomirådgivning. Samtidig er mit ledelsesmantra, at vi skal sikre høj medarbejdertilfredshed og trivsel. Givet dette er det derfor åbenlyst at etablere kontor i en anden geografi i Syddanmark.” siger adm. direktør Sune Aagot Sckerl og tilføjer, at LandboSyd har rødder i den sønderjyske muld, men ser Syddanmark som sin naturlige hjemmebane.

Kontoret etableres i lejede lokaler på Munkehatten i den østlige del af Odense. Sløret kan ikke for nuværende løftes for hvilke medarbejdere, der starter på det nye kontor. Dette synliggøres først 1. september. Der har henover foråret været opslået en række stillinger, som har givet mulighed for dialog med interesserede kandidater.

Indledningsvis vil der være 5-8 medarbejdere på kontoret og fokus vil være på økonomirådgivning, siden vil flere komme til. Odense-kontoret vil ledelsesmæssigt blive fuldt integreret med nuværende organisation i Aabenraa ligesom kompetencer kan udveksles mellem de to geografier.

”Åbning af et kontor i Odense udspringer af den strategi direktionen forelagde bestyrelsen til godkendelse i marts. Det er derfor med stor tilfredshed, at jeg som bestyrelsesformand kan se det operationaliseret så hurtigt. Det er vigtigt for LandboSyd at stå stærkt ikke kun i Sønderjylland men i Syddanmark bredt set for at kunne tiltrække dygtige medarbejdere og dermed levere værdiskabende rådgivning”, siger formand for LandboSyd Mogens Dall.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.