LandboUngdom og 4H udviklede sig på Nordjyllands Landbrugsskole
20 medarbejdere fra organisationerne 4H og LandboUngdom var 24. og 25. september indlogeret på Nordjyllands Landbrugsskole, hvor arbejdet som foreningskonsulenter var øverst på dagsorden.

Den gamle hovedbygning fra 1805 dannede en smuk ramme om udviklingen af medarbejderne fra de to organisationer. Underviserne var fra Dansk Ungdoms Fællesråd, og de havde en masse øvelser med, der gjorde medarbejderne klogere på, hvordan man bedst arbejder som konsulent. 

At arbejde med frivillige giver stor motivation og arbejdsglæde, men der er også mange udfordringer og dilemmaer, som foreningskonsulenterne hele tiden arbejder med.

"Vi er meget glade for invitationen fra Nordjyllands Landbrugsskole, der har stillet rammerne til rådighed, og vi havde et par rigtig gode dage på skolens område. Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre til at understøtte udviklingen af det frivillige arbejde i 4H og LandboUngdom, og dette seminar var endnu et skridt den rigtige vej," fortæller Hans Jørgen Hvitved, der er afdelingsleder fra 4H og LandboUngdom.

LandboUngdom er en organisation, der samler unge på landet, mens 4H laver aktiviteter for børn og unge inden for natur, dyr og mad. Begge organisationer har rødder i landbruget og har hver cirka 4.000 medlemmer. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.