L&F formand gæster Djursland
Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, tager udgangspunkt i den aktuelle landbrugspolitiske situation i Danmark, når han tirsdag 3. marts holder indlæg ved Djursland Landboforenings generalforsamling.

Djursland Landboforening har inviteret Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, til at holde indlæg til årets generalforsamling, som finder sted tirsdag 3. marts i Auning Idræts- og Kulturcenter.

Her vil han fortælle sidste nyt om den aktuelle landbrugspolitiske situation i Danmark og komme med sidste nyt fra Axelborg. Derudover vil han tale om de kommende CAP forhandlinger og hvilken indflydelse de har for danske landmænd. Han kommer unægtelig også til at tale om det våde vejr, som giver udfordringer for rigtig mange landmænd lige nu. Efter indlægget er der lagt op til spørgsmål og debat med Martin Merrild.

Aftenen starter med spisning kl. 18.00 og selve generalforsamlingen starter kl. 19.00. Her vil formand Hans Gæmelke aflægge sin årlige beretning.

"Jeg kommer til at gennemgå og vurdere de politiske tiltag, som er fundet sted i løbet af det sidste år. Alle medlemmer af Djursland Landboforening er som altid blevet personligt inviteret til denne aften. Jeg håber, vi bliver rigtig mange, så vi kan få en god og givtig debat", lyder det fra Hans Gæmelke, som hvert år er på direkte valg.

Landboforeningen er vært ved et stykke smørrebrød inden generalforsamlingen. Spisningen starter klokken 18.00 og tilmelding er nødvendigt. Det kan ske på tlf. 8791 2000 eller elektronisk på landboforeningens hjemmeside.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.