Nordsjællands Landboforening inviterer til vælgermøde i formandens lade

Mandag 6. maj inviterer Nordsjællands landboforening til vælgermøde, i laden hos formand Lars Jonsson på Brønshøjgaard, hvor ni lokale folketingspolitikere deltager i debatten.

Deltagerne er: Nick Hækkerup (A), Martin Lidegaard (B), Mette Abildgaard (C), Mette Thiesen (D), Dorte Nørbo (F), May-Britt Kattrup (I), Hans Andersen (V), Øjvind Vilsholm (Ø) og Chritian Poll (Å). Direktør og chefredaktør ved Landbrugsmedierne Henrik Lisberg er ordstyrer ved debatten. 

Formand for Nordsjællands Landboforening Lars Jonsson glæder sig over den store opbakning til vælgermødet og ser frem til en god debat med kandidaterne om deres tanker for fremtidens landbrug.

"I Nordsjællands Landboforening er vi meget optaget af, at leve op til vores ansvar for at bidrage til opfyldelse af af FN’s verdensmål og løsningen af de klimatiske udfordringer", fortæller Lars Jonsson.

"Vi er allerede langt med vores dyrkningssystemer og præcisionsjordbrug, men vi savner flere virkemidler, der kan fremme bæredygtige metoder i landbruget og gøre dem økonomisk rentable, lyder det fra formanden.

Alle er velkomne til at deltage i vælgermødet.

 

Faktaboks

  • Sted: Mødet afholdes i laden hos formand Lars Jonsson, Brønshøjgård, Hillerødvej 70, 3540 Lynge
  • Tid: Kl. 16.30 – 18.30 (Der er sandwich og café efter mødet)
  • Parkering: Det er muligt at parkere ved Brønshøjgård.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.