Ny formand for de nordjyske landmænd

Carl Christian Pedersen er ny regionsrepræsentant i Landbrug & Fødevarer, og det er dermed ham, der fremover skal kæmpe for de nordjyske landmænds vilkår.

De nordjyske landmænd har for nylig valgt Carl Christian Pedersen som deres regionsrepræsentant for Nordjylland i Landbrug & Fødevarers primærbestyrelse.

Carl Christian Pedersen, der også er formand for Agri Nord, har allerede siddet i bestyrelsen i seks år som fritvalgt medlem, men nu sidder han der som nordjydernes repræsentant. Det skriver Agri Nord i en pressemeddelelse.

"Jeg er utroligt glad for at have fået endnu en periode i bestyrelsen nu som repræsentant for regionen", siger han.

Det er de knap 3.000 medlemmer af Agri Nord, LandboNord og LandboThy, der har valgt Carl Christian Pedersen som deres mand i hovedorganisationen.

En af de største opgaver for den nye formand bliver at sikre, at nordjysk landbrugs vilkår.

"Der er, trods vores lands liden størrelse, store forskelle på landbruget her i vores landsdel og eksempelvis på Sjælland og øerne", siger den nye formand.

Det gælder for eksempel de krav der er til at så efterafgrøder inden den 10. august.

"På grund af de klimatiske forskelle, der blandt andet betyder, at vi sår senere end resten af landet, kan vi heller ikke høste på samme tidspunkt, og det giver derfor ingen mening, at datoen er den samme her som i resten af landet", siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.