Ny samarbejdspartner i Syddansk Økologi
Syddansk Økologi har udvidet den økologiske rådgivning med endnu et medlem i ejerkredsen.

Det Syd- og Sønderjyske økologisamarbejde Syddansk Økologi (SDØ) inkluderer nu også Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL). Det nye samarbejde startede pr. 1. marts 2020.

Der står nu fire foreninger bag det økologiske samarbejde: KHL, Landbrugsrådgivning Syd (LRS), Sønderjysk Landboforening (SLF) og LandboSyd. Derudover indgår økologirådgiver fra Syddansk Kvæg i samarbejdet.

Samarbejde øger ekspertisen

KHL har en økologisk størrelse, der passer fint sammen med de andre foreninger i SDØ, og fire rådgivere vil blive en del af det økologiske samarbejde. Det betyder dermed også at SDØ fremadrettet vil kunne tilbyde rådgivning inden for en ny driftsgren – fjerkræ. 

"Det glæder os rigtig meget, at Koldings økologirådgivere vil være en del af vores faglige netværk. Sammen kan vi øge ekspertisen og dele vores viden indenfor økologien", siger Aase Holmgaard, koordinator for Syddansk Økologi.

Syddansk Økologi råder over en bred vifte af faglig ekspertise indenfor økologien. Således er der tæt kobling og udvikling mellem faggrupperne planter, kvæg, svin og fjerkræ til driftsøkonomisk rådgivning og projektudvikling. SDØ vægter høj faglighed, fokus på bundlinjen og økologirådgivning til økologer, uanset størrelse eller produktion.

Kunden tæt på

Der er i Syddansk Økologi lagt vægt på nærheden til kunden og med den nye ejerkreds vil rådgivere fra Syddansk Økologi nu være placeret følgende steder i landet: Kolding, Vojens, Aabenraa, og LRS´s kontorer: Løgumkloster, Odense, Vejle og Varde.

"Vi er glade for at tilslutte os det økologiske samarbejde i det Sønderjyske og samtidig skabe et godt faglig grundlag for vore medarbejdere", siger direktør i KHL, Niels Peter Madsen.  

Syddansk Økologi vil fortsat lave uformelle samarbejder med anden økologirådgivning rundt i landet, når det er til gavn for kunderne, ligesom der er et tæt samarbejde med både Seges og Landbrug & Fødevarer.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.