Nyt udvalg for Syddansk Kvæg
I dag blev første udvalgsmøde i Syddansk Kvæg holdt med ny udvalgsformand, Niels Martin Krag, for bordenden. Samtidig startede Thorkild Christian Moos som ny chef for afdelingen i SDK.

Thorkild Christian Moos er netop startet som chef for Syddansk Kvæg (SDK), og i dag, onsdag 3. juni 2020, blev han præsenteret for det nye udvalg. 

Thorkild Christian Moos skal med sin mangeårige erfaring indenfor kvægområdet og sit kendskab til produktionsøkonomi være med til at udvikle og styrke SDK som en stærk og specialiseret rådgivningsenhed i Syddanmark.

"Jeg ser frem til, sammen med mit stærke team i SDK, at hjælpe landmanden med at optimere produktionen, såvel økonomisk som teknisk og miljømæssigt. Vi kommer specifikt rundt om hele landmandens bedrift, og laver nogle nedslag, hvor vi kan optimere driften yderligere", siger Thorkild Christian Moos. 

Landmand og bestyrelsesmedlem i SLF, Niels Martin Krag fra Højer ved Tønder, er valgt som formand for SDK-udvalget. 
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.