Rådgivningsvirksomhed har bidt sig fast på Sydhavsøerne
Slut med lejede lokaler: Agrovi har købt fast ejendom i Nørre Alslev på Falster. "Vi er kommet for at blive", lyder meldingen.

Efter et par år i lejede lokaler i Nørre Alslev på Falster har rådgivningsvirksomheden Agrovi nu fået så fast grund under fødderne, at virksomheden har købt fast ejendom i byen på Hollandiavej.

"Faktisk går det så godt, at vi har ansat flere folk, og derfor ikke længere kan være på Stubbekøbingvej. Nu har vi besluttet at slå os permanent ned i Nørre Alslev", siger Lars Møller Andersen, afdelingsleder i Agrovi SYD, i en pressemeddelelse.

Fire kontorer

Agrovi har haft kontor på Stubbekøbingvej i Nørre Alslev siden 2017 og har derudover tre kontorer på Sjælland: I Hillerød, Ringsted og Holbæk.

Agrovis ekspansion til Sydhavsøerne faldt tidsmæssigt næsten sammen med fusionen af rådgivningerne i Dansk Landbrug Sydhavsøerne (DLS) og Gefion til den fælles rådgivningsvirksomhed VKST.

Det sammenfald betegnede Agrovi-direktør Niels Peter Ravnsborg dengang overfor LandbrugsAvisen som "mere end almindelig heldigt".

Agrovi er klar med kursus for nye kødkvægsproducenterLandet rundt 6. februar · 14:15

Satser på nærhed

"Jeg har fuld respekt for mine rådgivningskollegaer, der etablerer sig i kompetencecentre. Der er gode argumenter for at samle ekspertisen. Men i Agrovi tror vi på, at der er brug for noget andet, nemlig nærhed til vore kunder, så derfor har vi etableret kontorer både på Falster og i Odsherred", sagde Niels Peter Ravsborg,

Den nye ejendom på Hollandiavej er allerede overtaget og er ved at blive indrettet til foreløbig 12 medarbejdere inden for regnskab, planteavl, ejendomshandel og jura.

"Med købet af Hollandiavej signalerer vi,, at vi er kommet for at blive og er klar til at vokse og videreudvikle os sammen med kunderne", siger Niels Peter Ravnsborg, administrerende direktør for Agrovi, i pressemeddelelsen.

Agrovi er ejet af Nordsjællands Landboforening.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.