Regnskabskontor overtager miljørådgivning for minkavlere
Kopenhagen Fur nedlægger sin miljøafdeling på Agro Food Park og indgår aftale med Søhøjlandets Regnskabskontor

Rådgivningsvirksomheden Søhøjlandets Regnskabskontor i Silkeborg har overtaget miljørådgivningen for pelsdyravl fra Kopenhagen Fur, som nedlægger sin landsdækkende miljøafdeling, der har haft hjemsted på Agro Food Park.

Det skriver Søhøjlandets Regnskabskontor i en pressemeddelelse.

Direktør Keld Th. Sloth, Søhøjlandets Regnskabskontor, oplyser, at aftalen med Kopenhagen Fur er trådt i kraft pr. 1. juli 2019, og at virksomhedens miljøafdeling er blevet udvidet med en specialist, som har stor erfaring og ekspertise inden for miljøansøgninger relateret til minkavl.

"Vi er glade for, at vi haft fået miljørådgivningen på minkområdet ind som en del af vores allerede etablerede miljøafdeling, og vi er glade for det nye indsatsområde og ikke mindst for den faglige styrkelse af vores miljørådgivning her på stedet, som det vil være", siger han. 

Han meddelelser at de glæder sig til samarbejdet med Kopenhagen Fur, hvor de også vil stå til rådighed indenfor økonomisk og strategisk rådgivning for deres kunder. 

Medarbejder følger med

I 2014 blev ”Søhøjlandets Miljørådgivning” etableret med tre ansatte, som arbejder med miljøvurderinger og tilskudsordninger inden for landbruget.

Afdelingen ledes af agronom Jens Elvstrøm, og den bliver nu styrket med endnu en miljømedarbejder, Vibeke Hagelskær Conradsen, der har en Master i Miljøret. 
Frem til nu har Vibeke været ansat af Kopenhagen Fur med base på Agro Food Park, og hun kommer således til at fortsætte sit arbejde med miljømæssige opgaver for landets minkavlere.

Et godt match

Rådgivningschef Henrik Bækgaard, Kopenhagen Fur i Glostrup, ser ligeledes frem til det nye samarbejde, som han har store forventninger til.

"Vi har været igennem en omfattende organisationsændring, og fremover vil vi udelukkende koncentrere os om det helt specifikke for minkavl.  Vi har valgt at nedlægge miljørådgivningen, og vi har lagt det ud til nogen, som har stor viden, ekspertise og erfaring på området", siger han.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.