Rekord stor interesse til årets sommercamp på Lundbæk

90 friske landbrugsinteresserede unge mennesker mellem 12 og 16 år tjekker ind på Lundbæk i næste uge.

Mandag 28. juni 2021 åbner Lundbæk dørene til fire sjove og spændende dage, der indeholder alt fra fysiske aktiviteter og udfordringer, til socialt fællesskab og hygge.

Det skriver skolen i en pressemeddelelse.

Skolens koordinator, David Jensen, har i samarbejde med kollegaer, sammensat et helt nyt program til dette års SommerCamp.

"Vi har virkelig lavet et fedt program i år. Deltagerne kommer til at få en rigtig god fornemmelse og indblik i livet som landbrugselev. Mandag skyder vi Campen i gang med at bygge hegn og gøre klar til at modtage dyr, som deltagerne skal hjælpe med at passe hele ugen. Tirsdag får vi besøg af lokale landmænd der har deres traktorer med. Deltagerne skal traktor-groome (klargøre traktorerne) med høj musik og fed energi på pladsen ved maskinhallen. Onsdag skal deltagerne ud at besøge lokale landmænd og få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde som landmand. Torsdag afslutter vi SommerCampen med Landmands-OL. Det bliver helt vildt sjovt – jeg glæder mig", udtaler David Rytter Hansen, der har været koordinator på SommerCamp i alle 5 år. 

Rekord højt deltagerantal

I år slår Lundbæk rekord med 90 deltagere.

I år havde vi sat et max på deltagerantallet og allerede fire uger inden SommerCampen var der udsolgt. Det er helt vildt med 90 deltager og en venteliste med unge mennesker, der ikke nåede at få en billet – det har vi aldrig prøvet før", siger David Rytter Hansen. 

SommerCampen, der er for alle unge mellem 12 og 16 år, starter mandag 28. juni og slutter torsdag 1. juli, hvor alle forældre er inviteret til en uformel afslutning udendørs. 
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.