Ribe Dyrskue aflyst: Ser i stedet frem mod 2021

Regeringens forbud mod alle større arrangementer i sommer rammer også Ribe Dyrskue.

"Det er brandærgerligt, at alle går glip af en god dag på Hovedengen i Ribe, men der er ikke noget at stille op", siger Karen Kjær, der er formand for Sydvestjysk Landboforenings dyrskueudvalg.

Ribe dyrskue er aflyst på grund af forbuddet mod større forsamlinger til og med august. Det melder Landboforeningen i en pressemeddelelse.

Sydvestjysk Landboforening overvejde kort muligheden for at udsætte dyrskuet til september, men den idé blev hurtigt opgivet. Til den tid er der risiko for, at Hovedengen er for våd, forklarer Karen Kjær.

Alle stande på pladsen var i år så godt som udsolgt, men nu er alle orienteret om aflysningen, ligesom alle dyreudstillere fra 2019 modtager en mail med beskeden.

Ribe Dyrskue har de senere år haft 8-9.000 besøgende.

"Økonomisk får vi da en lussing, for der er allerede brugt mange timer på forberedelse", fortæller Karen Kjær, men hun er mere ked af at skuffe alle dem, der havde glædet sig til at vise noget af alt det frem, som landbruget kan.

Men i 2021 er Ribe Dyrskue klar igen den sidste fredag i juli måned.

"Og det er helt sikkert!", melder foreningen.

Faktaboks

RIBE DYRSKUE

  • Ribe Dyrskue arrangeres af Sydvestjysk Landboforening og er et af landets ældste dyrskuer.
  • Første dyrskue blev afholdt i 1865.
  • Dyrskuet afvikles altid den sidste fredag i juli måned på Hovedengen foran Ribe.

Emneord coronavirus

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.