Ribe Dyrskue melder klar til i år

Ribe Dyrskue aflyser ikke årets dyrskue.

De nye regler for store arrangementer passer godt til Ribe Dyrskue. Reglerne betyder, at dyrskuer fra 14. juni må åbne med op til 10.000 deltagere og med et arealkrav på 4m2 pr. person, lyder det i en pressemeddelelse.

"Vi er enormt glade for, at det er muligt at afholde Ribe Dyrskue til sommer, men har også stor sympati for andre dyrskuer, som må aflyse igen i år. Loftet på 10.000 deltagere er ikke en begrænsning for os og heldigvis er Hovedengen stor", siger Jens Christiansen, tovholder for Ribe Dyrskue.

Dyrskue som vi kender det

For at komme ind på dyrskue-pladsen skal man kunne fremvise gyldigt coronapas, men ellers forventer arrangørerne, at det bliver et dyrskue, som man kender det.

"Vi er opmærksomme på, at der er steder på pladsen som skal gentænkes, så der ikke samler sig for mange folk på ét sted. Overordnet set er der dog god plads mellem de besøgende, så det bliver i store træk et almindeligt dyrskue", siger Jens Christiansen.

Udvalget bag Ribe Dyrskue vil nu gå i gang med planlægningen af årets program som bl.a. vil byde på Agillity med Ribe Hundevenner og den afsluttende ærespræmie-parade med alle de bedste dyr.
Ribe Dyrskue finder sted fredag 30. juli kl. 9-16.30 på Hovedengen i Ribe

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.