Sønderjysk møde om biogassen
SBS Kliplev Biogas indbyder landmænd til en snak om mulighederne på et møde mandag 13. januar i Gråsten.

Der bliver mulighed for at hente aktuel viden om udviklingen på biogas-området, når selskabet SBS Kliplev Biogas mandag 13. januar indbyder til et informationsmøde på Gråsten Landbrugsskole.

Alle er velkommen, fortæller projektdirektør Lars Byberg fra selskabet, som arbejder med aktuelle planer om byggeri af et biogasanlæg i Kliplev.

Selskabet indgår for tiden leverandøraftaler med landmænd fra området, og på mødet vil en række indlægsholdere fortælle om biogassen og dens muligheder, ligesom Lars Bybjerg fortæller om SBS-aftalerne og betalingen for gylle.

To leverandører kommer med indlæg – det er Lorens Peter Jørgensen og Christian Linnet-Rasmussen. Desuden fortæller chefrådgiver Heinrich Lüllau, LandboSyd, om samspillet mellem biogas, landbrug og klima. 

Fra Bigadan møder Torben Ravn Petersen, ligesom Nick Hexter, SBS, har et indlæg om selskabets fremtidsmuligheder.

SBS Kliplev Biogas fik sidste år forhandlet leverandøraftalerne på plads med leverandørforeningen, hvis formand, Lorens Peter Jørgensen understreger, at det er fint med flere anlæg i Sønderjylland, så der er konkurrence på markedet.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.