Sønderjyske landmænd skal på klimaskolebænken i Tinglev

Over 30 sønderjyske landmænd skal nu en tur på klimaskolebænken. Det sker i Tinglev d. 8. november, hvor landmændene skal blive klogere på, hvordan de kan sænke deres klimaaftryk.

Den 8. november er der klima på skoleskemaet i Tinglev. Her inviterer videncentret Seges Innovation, Forenet Kredit og Nykredit de sønderjyske landmænd til en storstilet klimadag, hvor de kan blive klogere på klimadagsordenen og lære at sænke deres klimaaftryk med landbrugets klimaværktøj ESGreen Tool.

Seges innovation i pressemeddelelse.

Klimadagen afholdes hos rådgivningsvirksomheden LHN i Tinglev. En af oplægsholderne på dagen er Nykredits landbrugsdirektør i Sønderjylland, Freddy Hansen, der ser frem til at møde de sønderjyske deltagere.

”Bæredygtige landbrug er i høj kurs hos kunder, samfund og finansielle partnere. I Nykredit har vi givet et samfundsløfte om, at vi vil bidrage til udviklingen i hele Danmark, og derfor er vi også stolte af vores engagement i landbrugets klimaværktøj ESGreen Tool og klimadage som denne, hvor vi hjælper endnu flere danske landmænd til at lave bæredygtige investeringer på deres bedrifter,” siger Freddy Hansen.

Et mere miljøvenligt og konkurrencedygtigt landbrug
Fra Forenet Kredits side er der også store forventninger til klimadagen og klimaværktøjet ESGreen Tool, der blev lanceret til de danske landmænd i marts 2022.

”I Forenet Kredit valgte vi at medfinansiere ESGreen Tool og det tilhørende uddannelsesforløb, fordi vi gerne ville give alle danske landmænd muligheden for at arbejde databaseret og systematisk med den grønne omstilling af deres landbrug. Vi tror på, at klimavenlige landbrug er konkurrencedygtige landbrug, og derfor håber jeg, at mange vil tage godt imod de nye muligheder,” siger vicedirektør Karsten Beltoft fra Forenet Kredit.

Klimadagen i Tinglev finder sted 8. november kl. 10-15 hos LHN, Industriparken 1, 6360 Tinglev. Deltagelse i klimadagen er gratis, og tilmelding kan ske på www.tilmeld.dk/klimadag/lhn-tinglev

FLERE OPLYSNINGER

Landbrugsdirektør Freddy Hansen, Nykredit: 44555735, frha@nykredit.dk

Flere informationer om klimadagen hos Senior Kommunikationskonsulent Mikkel Krogh, SEGES Innovation: 20232307 / mikk@seges.dk

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.