Sagro inviterer til infomøde om generationsskifte
Når Folketingets arbejdsår starter 1. oktober, er det en god idé at have øjne og ører åbne, hvis man står foran et generationsskifte i familieregi.

Den socialdemokratiske regering har nemlig raslet med sablerne i forhold til gaveafgiften i forbindelse med generationsskifte. I dag er den på seks procent, men kan komme til at ligge på 15 procent, hvis regeringen får den ønskede lovgivning gennemført. Det kan i mange tilfælde gøre en forskel på adskillige hundredetusinde kroner i et generationsskifte.

Samtidig kan en ændring i ejendomsavancebeskatningen fra 42-56 % endda have endnu større betydning. 

"Det kan således have stor betydning for det udgangspunkt, som næste generation får inden for landbruget", siger regnskabschef Niels Erik Madsen, Sagro. Så vil man være sikker på at undgå de drastiske følger, skal man reagere nu.

"Det er tæt på at være sidste udkald, men det kan nås endnu", siger Niels Erik Madsen.

Derfor arrangerer Sagro to informationsaftener, hvor interesserede kan høre, om hvordan de bedst – og hurtigt – griber et generationsskifte an.

Det er mandag 16. september hos Sagro i Herning og 18. september på Gram Slot, hvor Sagros rådgivere give et godt indblik i processen og dine muligheder.

Program begge aftener:

  • Velkomst og spisning
  • Gør din ejendom salgsklar v/Jørn Lauritsen, LandboGruppen Jysk
  • Markedet set fra købers synspunkt v/Morten Dahl Thomsen, SAGRO
  • Hvordan med skat, pension og sociale ydelser ved salg v/skatterådgivere, SAGRO
  • Hvilke juridiske faldgruber skal du kende som sælger v/Lis Daugaard, Andreas Brahe og Vibe Hjort, Tellus Advokater
     

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.