Sønderjyllands smukkeste malkeko skal kåres på Det Sønderjyske Fællesdyrskue

Den 24. og 25. Maj 2024 finder den fornemmeste og mest prestigefyldte kåring sted på Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa. Intet mindre end Sønderjyllands smukkeste malkeko, Miss Sønderjylland 2024 skal udpeges.

Miss Sønderjylland er et af årets højdepunkterne på dyrskuet i Aabenraa. Men også prægtige kødkvæg, mange flotte heste, får, og kaniner skal i ringen og kåres af dommere.

På årets skue kan ses 130 malkekvæg, 92 kødkvæg, 80 heste, 15 får og et flot antal kaniner samt høns.

Skuets publikum får også fornøjelse af et flot hesteshow i den store ring. Hesteshowet kan nydes begge dage. I år har skuet igen et børnevenligt hjørne, hvor der kan klappes en gris, malkes en ko, males korn til mel, lave reb og småhalmballer samt mange andre ting.

Det skriver Det Sønderjyske Fællesdyrskue i en pressemeddelelse.

I alt 160 udstillere indenfor landbruget og andre interesse erhverv vil være at finde på pladsen. De nyeste maskiner, spændende teknologi og udstyr, samt muligheder for at se og høre om initiativer i forbindelse med naturen og den grønne omstilling.

Som noget nyt har skuet også et kreativ telt, lørdag den 25. Maj, hvor flittige hænder udstiller deres sysler, alt fra knipling, malerier, træ arbejde, sy ting mm.
Skuets fødevareområde byder på lidt smagsprøver, men også mulighed for at købe mange lækre retter til at stille sulten med.

Parkering i forbindelse med skuet foregår ved, at følge de gule skilte til parkering på Aabenraa Havn, hvorfra der kører gratis shuttlebusser til dyrskuepladsen.

Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa har åbent 24. og 25. Maj fra klokken 9 til 17.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.