Tag med til Sønderjysk Fælles-Kvægmøde
LandboSyd, LHN og Syddansk Kvæg inviterer torsdag den 12. marts til en faglig og politisk dag med masser af debat og faglige indspark.

De sønderjyske kvægbrugskontorer byder igen i år til det Sønderjyske Fælles-Kvægmøde, hvor de sammen kommer rundt om såvel politiske som faglige emner.

Sektordirektør Ida Storm samt næstformand i sektorbestyrelsen Karsten Villumsen vil bringe såvel fagligt som politisk nyt fra Seges Kvæg og som sidste år er der lagt op til en rigtig god debat – også politisk – med begge, når de sammen med en række folkevalgte stiller op til paneldebat. Her er der lagt op til spørgsmål og kommentarer fra salen, og der er plads til både ris, ros og gode idéer.

Efter frokost er der fokus på ledelse, og til at give en ny vinkel på dette emne kommer antropologen Dennis Nørgaard. Dennis er kendt fra både radio og tv, og han kommer med bud på, hvorfor folk, som vi forventer, skal arbejde sammen, i bund og grund er så forskellige. 

Til slut vil vi møde Dorte Himmelstrup, som sammen med sin mand ejer Slebækgård og Kokkenborg Aps på Sydfyn med en større opformeringsbesætning og over 20 medarbejdere. Kokkenborg vandt i 2019 L&F’s Arbejdsmiljøpris, og Dorte Himmelstrup vil udfordre deltagerne på, hvad god ledelse er, og hvor det starter.

Mødet holdes 12. marts kl. 10.00-14.30 på Agerskov Kro. Der er således lagt op til en spændende dag med masser af ny information og stof til eftertanke. 

Tilmelding sker til et af de tre kvægkontorer, og alle interesserede med tilknytning til kvægbruget er velkommen.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.