Tre jyske landboforeninger bliver meget snart til én stor

Ekstraordinære generalforsamlinger har godkendt fusionen af LandboSyd, Kolding Herreds Landbrugsforening og i Sønderjysk Landboforening.

På ekstraordinære generalforsamlinger i LandboSyd, Kolding Herreds Landbrugsforening og i Sønderjysk Landboforening torsdag aften godkendte medlemmerne, at der arbejdes videre med en fusion af de tre foreninger. 

Det oplyser de tre foreninger i en pressemeddelelse.

En af de mest centrale årsager til at fusionere handler om at tiltrække og fastholde de bedste og dygtigste medarbejdere. 

Det bliver afgørende for fremtidens landboforening. 

Formanden for Sønderjysk Landboforening, Christian Lund, udtaler i en pressemeddelelse:

- Jeg er rigtig glad for at høre og se, at medlemmerne er enige med os i bestyrelsen om, at det er vigtigt for fremtidens landbrug, at vi får samlet vores foreninger i et stærkt fællesskab. Det skal vi gøre, så vi kan blive ved med at fastholde og tiltrække de dygtigste medarbejdere, så vi også i fremtiden kan fortsætte med at være relevante for vores medlemmer, siger Christian Lund.

Forslaget om en fusion blev vedtaget i alle tre foreninger. 

Inden fusionen endegyldigt kan vedtages, skal Kolding Herreds Landbrugsforening i henhold til sine vedtægter afholde endnu en ekstraordinær generalforsamling. Den finder sted den 22. juni. 

Først herefter træder fusionen i kraft.

/brahe

Emneord Top2

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.