Landmænd besøgte Brugsen med beskyttelsesdragter

Landmænd fra Herning-området ville gerne i dialog med den lokale Coop-butik i Sunds om den kampagne, som Coop har lanceret i medlemsbladet Samvirke.

Jes Andersen og Søren Hansen, to landmænd fra Herning-Ikast Landboforening ville - iført beskyttelsesdragter - gerne forleden have lov at besøge den lokale Coop i Sunds og tale med uddeleren.

Baggrunden var, at Coops medlemsblad Samvirke havde bragt en illustration, hvor man ser mennesker iført beskyttelsesdragter spise grøntsager.

"For os at se handler det om et samarbejde, hvor vi som lokale landmænd producer nogle gode fødevarer, som blandt andet Coop sælger videre til forbrugerne. Men hvordan kan man have et samarbejde, når den ene part udstiller de produkter, som vi laver som værende giftige, og bruger børn i deres billede materiale, som modtager deres madpakker med gift logo på", erklærer landmændene.

"Derfor havde vi også lyst til at skabe nogle billeder, men denne gang var det bare i Coop's egen butik, hvor vi som landmænd havde udstyret os i selvsamme beskyttelsesdragt, for at se på de fødevarer, som butikken sælger, og for at få en dialog omkring deres kampagne. Men det var åbenbart for voldsomt for Coop, og derfor var den lokale uddeler pålagt ikke at søge dialogen."

DC-direktør: "Desværre er svinepest nu en reel risiko" 15. december · 15:57

Sagro beretter dog, at uddeleren var blevet pålagt ikke at tale med landmændene.

Missionen med at få skabt nogle billeder lykkedes dog alligevel.

Du kan se en video, som Herning Folkeblad har lavet, her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu