Landmænd klar til at opdage kærligheden

Flere afsnit og en sjette landmand skal give mere landmandshistorie i fjerde sæson af ’Landmand søger kærlighed’.

Snart er der sommerfugle i maven og landmænd på lyserøde skyer. Optagelserne til fjerde sæson af ’Landmand søger kærlighed’ på TV 2 er på trapperne. I øjeblikket er de i gang med at modtage breve, mails og videoer fra kvinder, som er interesseret i at komme på date med en af landmændene. Som noget nyt i år er der seks landmænd i stedet for fem og to ekstra afsnit. Det er der en særlig grund til, fortæller tilrettelægger Christian Bjerrum Frederiksen.

»Vi har måtte klippe meget fra, og det synes vi er ærgerligt. Det er altid en balancegang, om seerne synes, det er interessant, at vi går mere i dybden, men vi har kunnet mærke en efterspørgsel på det, og det vil vi gerne opfylde,« siger han.

Den ekstra sendetid giver mulighed for at give seerne mulighed for mere landmandshistorie og vise flere fortællinger, bl.a. hvor kvinderne flytter ind hos den enkelte landmand. Den sjette landmand skal igennem det samme forløb som de andre landmænd, men han kommer til at få sit helt eget særskilte program af otte programmer. Seerne kun kan følge hans forløb på TV 2 Play. Hvem det skal være, ved de ikke endnu.

Kærlighed på gammeldags facon

Årets landmænd kommer udelukkende fra Jylland, men de har hver deres forskellige særpræg og interesser. Nogle er tilbageholdende og skal formentlig bruge mere tid på at lære kvinderne at kende, mens andre er mere fremadstormende og nemmere at snakke med. Samlet skal de være med til at vise et bredt billede af de danske landmænd, forklarer Christian Bjerrum Frederiksen.

»Fælles for dem alle er, at de har været ude og prøve kærligheden før på datingsites og apps, men de syntes, det var overfladisk. Så de synes det er interessant at brug mere tid på at finde den helt rigtige person på en mere gammeldags metode,« siger han.

Efter voldsom kritik: Styrelse ansætter ekstra folk til støtte-udbetalinger 21. november · 15:25

Siden første sæson har i alt fem landmænd fundet kærligheden. Et af parrene, Ole og Gitte fra sæson to, er tilmed blevet gift.

»De har alle fundet en kæreste efter programmerne er blevet sendt, fordi de efterfølgende har modtaget henvendelser fra interesserede kvinder. Kun to landmænd har ikke fundet kærligheden endnu,« siger han.

Jordnært uden drama

Ved sidste sæson havde programmet i gennemsnit 700.000 seere. Ifølge Christian Bjerrum Frederiksen skyldes de høje tal, at en del danskere også gerne vil se de jordnære programmer frem for kun realityprogrammer og talentshows. Der er noget unikt ved historierne om at finde den eneste ene uden drama og vilde sensationer.

»Jeg tror helt klart, at det jordnære gør noget. Samtidig tror jeg, at der i løbet af de sidste 5-10 år er mange flere, som kan se noget romantisk og spændende i at bo på landet og være landmand,« siger han.

Faktaboks

Foråret er kommet hos landmændene

  • Den nye sæson af ’Landmand søger kærlighed’ på TV 2 vil indeholde 12 programmer. I år er der en sjette landmand, som kun vises på TV 2 play.
  • Ved sidste sæson havde de i gennemsnit 700.000 seere.
  • Lige nu kan kvinder skrive til landmændene. Optagelserne til programmet starter 1. maj og vil blive vist på TV 2 omkring slutningen af august. 
  • Læs mere om landmændene på Facebook og TV 2.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu