Landmand søger kærlighed og får egen TV-serie

Nu begynder jagten på kærligheden atter for landmænd, der savner en kvinde at dele livet på landet med. Og en landmand får sin helt egen miniserie.

En sjette deltager med sin egen miniserie er ét af flere nye tiltag når sæsonens første afsnit af 'Landmand søger kærlighed' sendes  tirsdag aften.

Den sjette landmand, Thomas Bertram, bliver nemlig hovedperson i sin helt egen miniserie på TV 2 PLAY og kan følges i ni separate afsnit.

"At vi som seere her kun har én landmand at følge, giver os mere tid til at fordybe os og lære både ham og pigerne bedre at kende", siger programredaktør Mads Volck.

Det skriver TV2.

Ensom danmarksmester

28-årige Thomas Bertram driver et økologisk svinelandbrug på sin egen gård i Nordjylland og blev i 2017 kåret til ’Årets Unge Landmand’. Desuden er han danmarksmester i veteranpløjning og har en samling på 80 traktorer.

Han håber en dag at kunne tælle til fire børn, men har trods sine bedrifter inden for landbruget ikke haft helt samme held i kærlighed.

"Det er lang, lang tid siden, jeg har haft en fast kæreste. Og jeg har indset, at jeg rigtig meget mangler en", siger Thomas Bertram i sin præsentationsvideo.

Om det ændrer sig, kan man som seer følge med i fra søndag den 23. september, hvor første afsnit kan streames på TV 2 PLAY.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle