Landmand samlede alle medarbejdere til VM-kamp: Øl og pølser fra egne dyr

På Gyvelgården ved Skærbæk blev alle medarbejdere inviteret ind i frokoststuen for at se kampen mellem Danmark og Australien på storskærm.

Flag, øl, grillpølser fra egne dyr og ikke mindst et højt humør – der var ikke skortet på noget, da det familieejede økologiske landbrug Gyvelgården torsdag inviterede alle medarbejdere ind til VM-landskamp mellem Danmark og Australien.

Og selvom det som bekendt blev en lidt ærgerlig 1-1 kamp, så er Søren Bonde Møller ikke i tvivl om, at det gav pote, da han inviterede de ansatte indenfor til storskærm, mad og drikke.

”Det giver et godt sammenhold at lave sådanne ting sammen. Vi var ikke kun danskere, men vi kan alle samles om sport. Vi kan godt lide at træde lidt tilbage og lave noget sammen, som ikke nødvendigvis er arbejde”, siger Søren Bonde Møller fra Gyvelgården.

”Det passede helt fint med malkningen på bedriften, og vi skulle alligevel se fodbold alle sammen. Så i stedet for at se det hver for sig, kunne vi lige så godt gøre det sammen. Vi havde setuppet til at vise kampen, og i sidste uge havde vi fået lavet pølser af eget opdræt, og så gik det hele op i en højere enhed”, siger han med et smil.

Desværre kan det ikke lade sig gøre at få tingene til at hænge sammen til den kommende VM-kamp mod Frankrig på tirsdag.

”Men så må vi høre den i radioen i stedet”, siger Søren Bonde Møller.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle