Landmandshustru: Hvert øjeblik sammen bliver udnyttet

Lene Nielsen og resten af familien får lige nu høsten i hus. De få øjeblikke, de får som familie under høsten, bliver udnyttet og sat pris på.

På Bøgely I/S ved Ølgod bliver der i disse dage kørt halm hjem. Lene Nielsens mand og svigerfar hjælpes ad med at få de sidste ting i hus. 

Som landmandshustru nyder Lene Nielsen at være sammen om høsten, selvom der travlt og dagene bliver lange. 

"Det går meget tid med at samle halm og ikke alt er lige i nærheden omkring gården. Derfor er det ikke meget tid der bliver som familie sammen i en travl tid. Men hvert øjeblik bliver udnyttet og derfor bliver det også nydt ekstra når maden bliver leveret i marken og der bliver sat tid af til at spise det sammen", fortæller Lene Nielsen.

Hun er medlem af gruppen ”De Glade stiletter i landbruget”, som er en gruppe for aktive kvinder i landbruget, som har til formål at fortælle om de positive ting ved at være en del af landbruget. 

"Det meste af min og landmandens kommunikation foregår via telefonen. Så at kunne komme med mad ud i marken, og lige sidde sammen, kigge hinanden i øjnene og lige få drøftet hvad der lige rører sig mens der spises og leges er fantastisk. Det betyder alverden for os og gør også det lidt lettere at komme godt igennem en af årets hektiske tider", skriver hun i et opslag på Facebook. 

Parrets fire børn på mellem et og otte år kommer også med ud i marken, når der er tid til det. Når maden kommer i marken, får hele familien hygget, leget og snakket. Børnene skiftes til at får en tur på traktoren sammen med far. 

"Noget af det som jeg holder allermest af ved høsten er det med at kører ud i marken med mad. Det er sådan en travl tid, hvor arbejdet bliver sat frem for alt, for at få høsten i hus og i de her dage arbejder landmanden næsten i døgndrift", skriver Lene Nielsen i sit opslag.

Lene Nielsen deltager i "Skyd Høsten Bedst" med sit indsendte billede.

Du kan selv deltage i "Skyd Høsten Først" og "Skyd Høsten Bedst" her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækningen om en super sej DJI Mavic Air drone til en værdi af 7850 kr.: www.landbrugsliv.dk

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i 15 forskellige afgrøder. Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Alle afgrøder er høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle yderligere indsendere trækkes lod om en iPad 32GB Retina til værdi 2.799 kr. samt 5x1 valgfrit halvårs abonnement på Svin, Kvæg, Mark, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi 669 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind et GoPro Hero6 kamera, værdi 3.499 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle