Laura kører traktor så drengene tuder

Man kan ikke se på Laura Skafte, at hun interesserer sig for landbrug, men når hun sidder bag rattet i en traktor, bliver drengene imponerede.

Ved første øjekast ligner 17-årige Laura Skafte ikke en pige, der kan køre traktor. Ifølge vennen Mads Rasmussen er hun ikke som alle andre landbrugspiger, for hun elsker at klæde sig fint på.

"Hun klæder sig som en gymnasietøs, og hun elsker lange negle", fortæller Mads Rasmussen. 

Han oplyser, at drengene ikke tror på, at hun er bedre til at køre traktor, end de selv er. Men når hun sætter sig i førersædet, bliver de imponerede - nok til at nogle af dem begynder at tude, fortæller han.

"Mange af dem tror ikke på, at hun kan en skid, men når først hun sætter sig op og begynder at bakke rundt med en vogn, så taber mange af dem både næse og mund", siger Mads Rasmussen. 

Traktorsalget eksploderede i oktober Maskiner 17. november · 16:27

På billederne høstes der byg ved Store Fuglede på Sjælland. Det er Laura Skafte, der kører korn fra, mens hendes papfar, Lars Hansen, kører mejetærskeren. Gården hedder Møllegaarden og ejes af Lars Hansen. 

Mads Rasmussen deltager i Skyd høsten bedst. Her kan han både vinde en høstlagkage til hele høstholdet samt hovedpræmien, i form af en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også deltage Skyd høsten? Så klik her.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle afgrøder er blevet høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu