L&F-direktør ny formand for Agro Business Park

Leif Nielsen, medlems- og kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer, er udpeget som ny formand i Agro Business Park A/S.

Leif Nielsen er pr. 11. februar 2016 indtrådt som ny formand i Agro Business Park A/S, hvor han erstatter Jan Mousing, nu forhenværende adm. direktør for Seges.

"Agro Business Park har en vigtig rolle i at skabe innovation inden for den danske landbrugs- og fødevarebranche bl.a. ved at sikre en kommercialisering af forskningsresultater og tiltrække risikovillig kapital til erhvervet. Jeg ser store muligheder for, at Agro Business Park kan medvirke til at forbedre konkurrenceevnen og skabe flere nye arbejdspladser i erhvervet," siger Leif Nielsen.

Han var indtil for to år siden ligeledes bestyrelsesformand i Agro Business Park A/S.

17-årig åbner maskinudlejning - Jeg har altid drømt om at være selvstændigMaskiner 18. november · 08:18

Agro Business Park A/S arbejder med innovation og iværksætteri i landbrugs- og fødevarebranchen og driver inkubationsmiljøerne, altså iværksøttermiljøerne, i Foulum og Skejby.

Agro Business Park er desuden involveret i en række innovative udviklingsprojekter i branchen og investerer via Agro Business Innovation A/S også selv i spændende opstartsvirksomheder. Leif Nielsen er ligeledes udpeget som ny bestyrelsesformand for Agro Business Innovation A/S.

Et eksempel på én af disse opstartsvirksomheder er forsknings- og udviklingsselskabet Diet4Life, som arbejder med at udvikle proteinhydrolysater, der kan skabe en merværdi ud af restprodukter fra kødindustrien. Med kapital fra bl.a. Agro Business Innovation og med vejledning fra Agro Business Park har Diet4Life udviklet sig fra et forskningsselskab til en kommerciel virksomhed, der i 2015 delvist blev opkøbt af DC Ingredients.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu