L&F-direktør: Stort tab at miste pressechef

Det er et stort tab at miste pressechef, mener Morten Høyer.

Nu tidligere pressechef i Landbrug & Fødevarer, Søren Andersen, har med øjeblikkelig virkning fået nyt job som særlig rådgiver for minister for fødevarer, fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde Mogens Jensen (S).

Det er et stort tab for L&F, mener direktør Morten Høyer.

"Det er et stort tab for L&F, at Søren Andersen forlader vores organisation. Søren har gennem de sidste to et halvt år været en vigtig brik i arbejdet med at sikre, at L&F indtog en mere skarp og markant rolle i den offentlige debat og over for medierne", siger han og tilføjer:

"Jeg har ikke tal på de gange, hvor Søren har lagt arm med en journalist eller en redaktør, fordi han ikke ville acceptere, at medierne udkom med historier, der var forkerte og i modstrid med den faktuelle sandhed i vores erhverv. Han har kæmpet dag og nat for at stå vagt om vores erhverv – og han er blevet ved, selv når vi andre har tænkt, at her kommer vi ikke længere".

Men selvom Morten Høyer begræder tabet af pressechefen, så er der positive aspekter ved jobskiftet.

"Nu forlader han os så. Det er trist. Når det er sagt, så skal vi glæde os over, at L&F har medarbejdere, der er så dygtige, at de er interessante for en ny regering. Selv om det først og fremmest er Sørens egen fortjeneste, så kan vi også godt på denne dag tillade os at være stolte af det. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke fremover", siger Morten Høyer.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle