L&F: Glæder sig over finanslov

Landbrug & Fødevarer glæder sig over finansloven, der indeholder gode elementer for erhvervsliv og produktionsdanmark.

Landbrug & Fødevarer roser aftaleparternes fokus på yderområderne og vækst i hele Danmark. Herunder blandt andet penge til udvidelse af motorvejsnettet og billigere brotakster. Ligesom penge til erhvervsskolerne falder på et tørt sted. Specifikt fremhæves også BoligJobordningen.

"Det er positivt for Produktionsdanmark, at man fastholder BoligJobordningen. Det kan bidrage til vedligeholdelsen af boliger i yderområderne. Det er vigtigt, at ordningen nu bliver permanent, så vores borgere og virksomheder kan få ro til at tænke langsigtet", siger adm. direktør Karen Hækkerup og fortsætter:

"Jeg hæfter mig også ved, at der afsættes midler til sundhed. Vi glæder os i Landbrug & Fødevarer til at nærlæse, hvordan de bliver udmøntet og håber at kunne genkende nogle af vores egne forslag".

"Vi ser frem til, at regeringen nu kommer videre med skattepakken, hvor vi håber, der er fokus på at løse nogle af udfordringerne i fødevareerhvervet. Vi har brug for lavere skatter og et øget arbejdsudbud, så vores virksomheder har adgang til den nødvendige arbejdskraft og dermed ikke må takke nej til ordrer og miste dem til udenlandske konkurrenter", siger Karen Hækkerup.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle