L&F sender nyhedsbrev til 24.000 læsere

Landbrug & Fødevarer har omlagt deres nyhedsbrev med succes.

Siden februar i år har primærmedlemmer af Landbrug & Fødevarer modtaget nyhedsbrevet ’Nyt fra Landbrug & Fødevarer’ hver onsdag.

I alt 24.000 modtager på deres mail nyt fra landbrugets verden. Formand for L&F Søren Søndergaard, formandskabet, direktion og L&F-eksperter har mulighed for at kommunikere direkte til primærmedlemmerne om L&Fs indsats for dem, og det har været en stor succes, fortæller redaktør for nyhedsbrevet, Jens Juhl Eriksen:

"Vi har også tidligere haft et glimrende nyhedsbrev, hvor den tidligere formand for L&F Martin Merrild skrev direkte til medlemskredsen. Med relanceringen har vi valgt at fortælle om flere initiativer i landbruget, ofte med afsæt fra Axelborg og Seges. Vi kan måle, at det er blevet taget rigtig godt imod med åbningsrater i goder uger på lige omkring 40 pct. Det er flot for et nyhedsbrev til så mange modtagere, og det er jo det, der er meningen", fortæller Jens Juhl Eriksen, der også er redaktør på de ugentlige sider i LandbrugsAvisen med nyheder og baggrundsinformationer fra Landbrug & Fødevarer.

"Det er vigtigt med en direkte medlemskommunikation, og her er nyhedsbrevene en god mulighed for hurtigt og effektivt at udgive nyheder, meninger og holdninger. Der er også respons fra læserne, som er noget, vi sætter stor pris på. Samtidig har vi også hjemmesiden og er aktive på eksempelvis Twitter, Facebook og Instagram. Ikke alle er på de samme nyhedsmedier, så det er godt at kunne møde os mange forskellige steder", understreger redaktøren, der lover, at nyhedsbrevet ikke vil holde sommerferie.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle