L&F's visionære frømand fylder 60 år

L&F's viceformand Thor Gunnar Kofoed fylder torsdag 60 år. Tirsdag blev han fejret for ikke bare at runde et skarpt hjørne, men også for 25 års ægteskab.

Der var dækket op til en dobbelt fejring på Axelborg, da venner og kolleger tirsdag fejrede Landbrug & Fødevarers viceformand Thor Gunnar Kofoed.

For ikke nok med, at Kofoed fylder 60 år på torsdag, kunne han og hustruen Charlotte tirsdag fejre sølvbryllup.

Over pindemadder og et glas kølig hvidvin på en ellers rålummer junidag talte henholdsvis L&F-formand Martin Merrild, direktør Anne Arhnung og frøvirksomheden DLF's formand Christian Høegh-Andersen for fødselaren.

Især blev Thor Gunnar Kofoeds rost for sine stærke evner ud i at skabe dialog og netværk, men også for sin stædighed - eller "gode evne til at fastholde egne synspunkter", som Merrild udtrykte det.

Dertil kom ros fra Christian Høegh-Andersen til Thor Gunnar Kofoeds mangeårige arbejde for frøbranchen, som han ikke bare har udfoldet herhjemme, men også i EU.

I det arbejde er Kofoed især kendt for at være visionær og have stort fokus på teknologisk udvikling, hvilket blev bemærket af Anne Arhnung, der glædede sig over hans sans og interesse for det digitale område. 

Viceformanden selv takkede til sidst for fejring og gaver og ikke mindst sin familie for at være en god og solid base for mand, der rejser så meget, som det er tilfældet.

Faktisk afslørede Thor Gunnar Kofoed, der bl.a. har siddet i byråd, amt og Folketing, at han havde lovet sin hustru ikke at stille op til mere, inden han blev spurgt, om han ville stille op som viceformand i L&F. 

"Men det var hun egentlig okay med, for så fik hun mere tid til at passe sin egen forretning", sagde fødselaren.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle