Limousineauktion byder på ni tyre og mange pollede individer
Lørdag den 30. marts løber Dansk Limousine Forenings avlsdyrsauktion af stablen ved Sønderskov Slot nær Brørup i Sydjylland. Ni tyre, tre køer og tre kvier – de fleste pollede – kommer under hammeren.

Dansk Limousine Forening gentager 30. marts 2019 sidste års forårsauktion ved Sønderskov Slot.

Auktionen i 2018 var en stor succes, ifølge foreningen, og derfra var det et rungende ja fra alle involverede  til at stable endnu en limousineauktion på benene ved Sønderskov, skriver Dansk Limousine Forening i en pressemeddelelse.

Tyrene er i overtal

De 15 limousiner, som skal på auktion den 30. marts, er alle nøje udvalgt af erfarne folk fra foreningens auktionsudvalg, som har været rundt i 27 forskellige besætninger for at besigtige mulige emner.

Flokken af auktionsdyr afspejler, at foråret er tiden, hvor mange handler foldtyr. Der er nemlig udtaget flest tyre.

Alle, der har overvejelser om at købe ny foldtyr i den nærmeste fremtid, opfordres derfor til at lægge vejen forbi auktionen. Kom i god tid, så der er tid til at besigtige og sammenligne de forskellige tyre, inden selve auktionen begynder, lyer opfordringen.

Kataloget, som er udsendt til foreningens medlemmer, og som kan downloades fra foreningens hjemmeside, rummer billeder og beskrivelser af auktionens ni tyre, tre køer og tre kvier. 10 ud af de 15 auktionsdyr er pollede – heraf er to tyre homozygotisk pollede. 

Kødproducent vinder pris for race med fortid som trækokseKvæg Torsdag 25. oktober 2018 · 08:19

Dørene til auktionen slås op kl. 10, hvor også stande og boder åbner.

Auktionsdyrene vil være vaskede og friserede og stå klar til de potentielle køberes beskuelse.  Klokken 13 trækkes det første dyr i ringen og auktionen begynder.

Foruden de 15 limousiner sælges også de gitre, som anvendes under auktionen. Også efter selve auktionen vil der være mulighed for samvær i auktionshallen. Alle interesserede er velkomne.

Forhåndsbud eller telefonbud

Interesserede købere, der ikke har mulighed for at være fysisk til stede under auktionen, har mulighed for enten at afgive forhåndsbud eller for at byde med via telefon under selve auktionen.

Auktionskataloget, som findes i en elektronisk version på Dansk Limousine Forenings hjemmeside, indeholder, foruden auktionsregler og betingelser, beskrivelse af hvorledes forhåndsbud eller telefonbud kan benyttes.

Adressen for limousineauktionen er Sønderskovgårdvej 2, 6650 Brørup.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.